Facebook Twitter Google Maps E-mail
Home Zaalhuur Kelderzaal (El Yeah)

Kelderzaal (El Yeah)

Kelderzaal te huur: zaal / sfeervolle ruimte met podium en bar voor zaalverhuur

El Rey heeft beneden een volledig ingerichte ruimte met bar en een sfeervolle aankleding, die de naam “El Yeah”draagt. Deze zaal is multifunctioneel ingericht en is uitstekend geschikt voor activiteiten uiteenlopend van feesten tot bedrijfsbijeenkomsten, presentaties en vergaderingen.

De zaal is volledig uitgerust voor zaalverhuur met de nodige presentatiemiddelen en kan op verschillende wijzen worden ingericht om aan uw wensen tegemoet te komen. Koffie en thee zijn standaard inbegrepen in de huur. Uiteraard informeren wij u graag over de mogelijkheden om een bedrijfsactiviteit te combineren met een lunch of diner en kunnen wij voorzien in een uitgebreid aanvullend assortiment dranken.

Catering en bediening

Uiteraard kan restaurant El Rey voor u zorg dragen voor een uitstekende catering op basis van onze tapasgerechten. Ook speciale verzoeken zijn bespreekbaar. Tevens kunnen wij voor u de bediening verzorgen. Vraag naar de mogelijkheden. Kijk op onze informatiepagina over El Catering voor meer informatie over de cateringmogelijkheden. Catering is ook buiten El Rey locaties mogelijk.

Speciaal tarief voor non-profit organisaties

De mensen achter El Rey dragen non profit en vrijwilligersorganisaties van Woerden een warm hart toe. Speciaal voor non-profit organisaties uit Woerden is “El Yeah” doordeweeks in de avonduren beschikbaar tegen een tegemoetkomend tarief. Vraag aan de bar naar de mogelijkheden, vul het speciale “zaalverhuur informatie aanvraag formulier” (onderaan de pagina) in of neem contact met ons op via het algemene contactformulier.

El Yeah is volledig ingericht om een grote diversiteit aan feesten en partijen te kunnen laten plaatsvinden. Er is een podium en volledige versterking aanwezig en een volledig ingerichte bar met alle bijkomende faciliteiten. Ook voor feesten kan er in “El Yeah” worden gecaterd naar de wensen van de huurder. En is “El Yeah” niet verhuurd, dan barst deze kelder van de activiteiten.

Huren, reserveren en vragen

Allereerst is er het speciale formulier wat we al eerder noemden, onderaan deze pagina. Voor een persoonlijk gesprek en informatie over de huurmogelijkheden en prijzen kunt u contact met ons opnemen via 0348-416645. Vraagt naar Junior. U kunt ook contact met ons opnemen via het contactformulier of per e-mail via info@el-rey.nl. Voor meer informatie over activiteiten; volg ons op www.facebook.com/el.rey.woerden en houd deze website in de gaten. Op de homepage treft u ook de activiteiten agenda aan.

Zaalverhuur

Presentaties en vergaderingen
Presentaties en vergaderingen
Señor Pong
Señor Pong
Bands en DJ's
Bands en DJ's
Gezellige en sfeervolle bar
Gezellige en sfeervolle bar
Blauw Gras, Pakpak en meer
Blauw Gras, Pakpak en meer
Zaal huren in Woerden
Zaal huren in Woerden