Facebook Twitter Google Maps E-mail
Home Algemeen Verhuizing El Rey Woerden

Verhuizing El Rey Woerden

Het gonst al enige tijd van de wildste geruchten in Woerden ten aanzien van El Rey en onze plannen voor de toekomst. Inmiddels zijn wij er aan toe om alvast een belangrijke tip van de sluier op te lichten.

Op de Kruittorenweg/Het Kazerneplein zijn we inmiddels uit ons jasje gegroeid en daarom zijn we vanaf eind zomer vorig jaar aan de slag gegaan met het bekijken van de mogelijkheden voor een verhuizing binnen Woerden. Doel daarbij was een pand te vinden dat we van de grond af op kunnen bouwen als een fantastische nieuwe El Rey zoals hoort bij onze geboortegrond Woerden. Ook op het verlanglijstje stonden een locatie met veel zon, klassieke uitstraling en bij voorkeur midden in de stad.

 

Die nieuwe locatie hebben we gevonden en we zijn drukdoende de verhuizing mogelijk te maken. Tussentijds hebben we zeer ambitieuze en enthousiaste Woerdense ondernemers gevonden die graag onze plek aan het Kazerneplein willen overnemen en daar een waanzinnig mooi nieuw restaurant zullen starten. Zij zullen vanaf 1 juni 2016 aan de slag gaan in ons huidige pand.

 

Dat betekent dat wij op zondag 29 mei 2016 voor de laatste keer te bewonderen zijn in ons huidige pand. Iedereen die hier nog afscheid wil nemen nodigen we van harte uit om de laatste dagen mee te beleven op de plek waar het voor El Rey allemaal begon.

 

Omdat de nieuwe locatie nog niet klaar is, zijn wij druk bezig met een spannende tijdelijke locatie alwaar wij gedurende de overbruggingsmaanden al onze gasten kunnen ontvangen. Uiteraard volgt daaromtrent snel meer nieuws via onze website en via onze facebookpagina: facebook.com/El.Rey.Woerden.

 

Tot die tijd verwelkomen wij iedereen nog graag voor een laatste maal, of malen, op ons bekende adres. Graag tot snel!

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn