Facebook Twitter Google Maps E-mail
Home Algemeen Verhuizing El Rey Woerden

Verhuizing El Rey Woerden

Na 8 maanden is dinsdag 31 januari een einde gekomen aan de bijzondere samenwerking tussen El Rey Woerden en Kasteel Woerden. Sinds 1 juni 2016 zijn wij te gast geweest in het Kasteel en hebben wij met veel plezier ons restaurant gedraaid op deze unieke locatie.

In de afgelopen weken is er veel gespeculeerd over de plannen en de toekomst van El Rey Woerden en nu is het tijd om onze plannen officieel uit de doeken te doen. We blijven in Woerden en we hebben een prachtig nieuw pand gevonden waar we een nieuw El Rey gaan opbouwen.

Wij worden de buren van Broodje Midas in de Rijnstaat op nummer 3 (voorheen Groenendijk Interieur). Dit stuk van de Rijnstraat is weer volop in ontwikkeling en wij verheugen ons dan ook op de samenwerking met onze aanstaande buren om de oude grandeur van dit deel van de binnenstad te helpen herstellen.

Het pand is nu nog vooral een winkelruimte en moet dus nog een stevige metamorfose ondergaan. We zijn al hard aan de slag. Er worden plannen gesmeed, ontwerpen gemaakt, tegels gekozen, kleuren afgewogen, barren ontworpen en dingen gesloopt.

In ons nieuwe restaurant zal de El Rey sfeer volledig terugkomen. Gezelligheid en warmte, ons heerlijke eten, gastvrijheid en vriendelijke bediening.

Voor de verbouwing hebben we nog enige tijd nodig. En omdat we mede afhankelijk zijn van een nieuwe aansluiting op het elektriciteitsnet kunnen we nog niet met zekerheid aangeven wanneer we in Woerden weer open zullen gaan. Tussentijds kunnen onze gasten uiteraard terecht bij El Rey Breukelen (7 dagen per week, tel: 0346 – 261 690, breukelen@el-rey.nl) in afwachting van de nieuwe Woerdense El Rey.

Onze excuses voor het wachten, maar wij hopen iedereen weer zo snel als mogelijk te kunnen ontvangen in onze spiksplinternieuwe vestiging met alle El Rey voorziening zoals voorheen gewend.

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn