Facebook Twitter Google Maps E-mail
Home Route El Rey Woerden

El Rey Woerden

Zo bereikt u restaurant El Rey Woerden

Met onze sfeervolle locatie midden in de Woerdense binnenstad zijn we een ideale locatie voor een goede lunch, een kop koffie of een drankje in de zon en voor een sfeervol diner en goed begin van een mooie avond. De omgeving van El Rey en Woerden in het algemeen is ideaal voor een dagje uit. Restaurant El Rey is goed bereikbaar via openbaar vervoer en met de auto.

Met de trein en te voet

Vanaf het perron loopt u de trap op en naar rechts richting centrum. U gaat nu rechtdoor, met het parkje aan uw linkerhand en cafe Victoria aan uw rechterhand. Na cafe Victoria volgt u de Singel met de weg mee naar links richting centrum. Dit is de Oostdam. Eenmaal aangekomen bij de centrumring gaat u rechtdoor de Voorstraat in tot u bij de kruising van de Voorstraat met de Kruisstraat komt. U herkent dit aan de de D-Reizen vakantiewinkel aan uw linkerhand. U gaat hier naar links, de Kruisstraat in, en direct naar rechts de Rijnstraat in. Aan het einde van de Rijnstraat vindt u aan uw rechterhand El Rey Woerden op nummer 3.

Met de auto

Woerden is goed met de auto bereikbaar. Plan uw route met de kaart hiernaast. De route leidt naar ons adres, maar op de Woerdense stadsring staat duidelijk op meerdere plekken parkeergarage Castellum aangegeven, waar u kunt parkeren.