Facebook Twitter Google Maps E-mail
Home Route

Zo bereikt u ons

Met onze sfeervolle locatie midden in de Woerdense binnenstad zijn we een ideale locatie voor een goede lunch, een kop koffie of een drankje in de zon en voor een sfeervol diner en goed begin van een mooie avond. De omgeving van El Rey en Woerden in het algemeen is ideaal voor een dagje uit. El Rey is goed bereikbaar via openbaar vervoer en met de auto.

Met de trein en te voet

Vanaf het perron loopt u de trap op en naar rechts richting centrum. U gaat nu rechtdoor, met het parkje aan uw linkerhand en cafe Victoria aan uw rechterhand. Na cafe Victoria volgt u de Singel met de weg mee naar links richting centrum. Dit is de Oostdam. Eenmaal aangekomen bij de centrumring gaat u rechtdoor de Voorstraat in tot u bij de kruising van de Voorstraat met de Kruisstraat komt. U herkent dit aan de (gesloten) Future Shop en de D-Reizen vakantiewinkel aan uw linkerhand. U gaat hier naar links, de Kruisstraat in en volgt deze tot u op het Kerkplein komt. U steekt het Kerkplein over en treft hier een doorgang aan tussen restaurant Petrus en Hizi Hair kapper. Via deze doorgang komt u op het Kazerneplein, waar u ook ons terras vindt.

Met de auto

Woerden is goed met de auto bereikbaar. Plan uw route met de kaart hiernaast. De route leidt naar ons adres, maar op de Woerdense stadsring staat duidelijk op meerdere plekken parkeergarage Castellum aangegeven, waar u kunt parkeren. De in/uitgang “Kerkplein” van parkeergarage Castellum Woerden ligt op nog geen 50 meter afstand van onze voordeur.