Facebook Twitter Google Maps E-mail
Home Algemeen Nu ook lunch in El Rey Woerden!

Nu ook lunch in El Rey Woerden!

El Rey Woerden is alweer sinds mei 7 dagen per week geopend om u te voorzien van een heerlijke avond waarbij gezelligheid, lekker eten en genieten centraal staan. Sinds kort zijn we ook 4 dagen per week geopend zijn om deze ervaring ook aan te bieden tijdens de lunch!

Op woensdag tot en met zaterdag kunt u genieten van onze lunch in een Spaans-Zuid Amerikaanse stijl. Onze lunchchef heeft een gevarieerd menu samengesteld waarbij zowel ruimte is voor de Hollandse klassiekers, zoals een tosti, als voor gerechten die sterk beïnvloedt zijn door de Spaanse en Zuid Amerikaanse keuken, uiteraard in de karakteristieke El Rey stijl en met El Rey kwaliteit.

Daarnaast kunt u uiteraard genieten van dezelfde gastvrijheid die u van ons gewend bent in de avonduren. We serveren dezelfde overheerlijke koffie en schroom zeker niet om ook gedurende de middag een van onze kenmerkende cocktails te bestellen.

Kortom, gezelligheid en lekker eten en drinken in El Rey stijl; maar dan op een ander tijdstip!

Graag verwelkomen we u van woensdag tot en met zaterdag voor de lunch. Onze deuren gaan dan om 12 uur open. Zondag tot en met dinsdag staan wij vanaf 17 uur voor u klaar. Tot Snel!

 

p.s. Onze lunchkaart staat ook online. Bekijk het hier!

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn