Facebook Twitter Google Maps E-mail
Home Algemeen Nieuwe kaart in Woerden en Breukelen

Nieuwe kaart in Woerden en Breukelen

Deze week lanceren we in onze beide restaurants een nieuwe menukaart! Voornamelijk voor onze Woerdense gasten zal er veel veranderen. Zo komen er heerlijke pincho’s op de kaart, stokbroodjes met heerlijke verschillende soorten beleg. Bijvoorbeeld onze pincho Jamón y Huevo de Codorniz: stokbrood met serranoham en kwartelei.

 

Naast de nieuwe pincho’s zullen er ook nieuwe hoofdgerechten te bestellen zijn. Uiteraard kunt u nog altijd onze heerlijke paëlla bestellen, maar vanaf deze week serveren wij ook een rijk gesorteerde vis- en vleesschotel, met daarop verschillende vis- of vleesgerechten van de kaart.

 

Wij staan toch voornamelijk bekend om onze heerlijke tapas. Ook hierin hebben we een aantal wijzigingen aangebracht. Dit betekent dat er wat gerechten niet meer te vinden zijn op de kaart, maar vooral dat er een heleboel lekkere nieuwe gerechten geserveerd worden. Bijvoorbeeld een overheerlijke rundvleestartaar met truffelmayonaise. Of de bacalao al pil pil, een variant op de gamba’s pil pil: kabeljauw geserveerd in sissende olie met knoflook en pepertjes.

 

Nieuwsgierig geworden? Vanaf woensdag kunt u al deze heerlijke gerechten bij ons uitproberen!

 

p.s. Kun je niet wachten tot woensdag? Klik hier om vast te zien wat er allemaal zal veranderen.

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn