Facebook Twitter Google Maps E-mail
Home Acties Geef een El Rey dinerbon cadeau

Geef een El Rey dinerbon cadeau

Wist je al dat je een diner bij El Rey ook cadeau kan geven? Met de El Rey dinerbon – onze eigen schatkaart – geniet ook iemand anders van onze heerlijke tapas, cocktails en gezellig uitgaan in Woerden. En je bepaalt zelf de waarde. 

De El Rey dinerbon is verkrijgbaar in het restaurant, aan de kassa. En schroom niet te vragen naar speciale mogelijkheden en verrassingen als daar ideeën over zijn. Zo bieden we bijvoorbeeld speciale groepsarrangementen bij zaalverhuur, voor groepen die El Yeah willen huren. We hebben al gecaterd voor vrijgezellenfeesten, bruiloften, lezingen, verjaardagen, vergaderingen, bands die voor vrienden wilden optreden, en meer.

De benedenzaal El Yeah is uitgerust met een bar, podium, beamer en geluidsinstallatie. DJ’s en feestelijke aankleding kunt u natuurlijk ook door ons laten verzorgen voor een avond zorgeloos uitgaan. Neem voor vragen over de mogelijkheden contact met ons op, of kom langs om een kijkje te nemen in de zaal en de mogelijkheden te bespreken.

De El Rey cadeaubon wordt koninklijk verzegeld - een schat om te geven én om te krijgen. Vind 'm in café restaurant El Rey

De El Rey cadeaubon wordt koninklijk verzegeld – een schat om te geven én om te krijgen. Vind ‘m in café restaurant El Rey

De El Rey cadeaubon - een schat om te geven én om te krijgen. Vind 'm in café restaurant El Rey

De El Rey cadeaubon – een schat om te geven én om te krijgen. Vind ‘m in café restaurant El Rey

 

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn