Facebook Twitter Google Maps E-mail
Home El Rey El Rey Restaurant

El Rey Restaurant

 

Afbeelding van tapas, soulfood en cocktails

Tapas, soulfood en cocktails bij café restaurant El Rey Woerden

Welkom bij Café Restaurant El Rey

Bij Café Restaurant El Rey, geopend sinds april 2011, staan sfeer en gezelligheid voorop. Lekker eten en drinken nemen daarbij een centrale plek in. De keuken van El Rey is gebouwd op de samensmelting van de Spaanse, Latijns Amerikaanse en Caribische keuken. De basisformule van El Rey zijn tapas waarbij samen genieten van een grote diversiteit in gerechten en smaken de garantie is voor een gezellige avond.

Daarnaast kunnen gasten bij El Rey terecht voor een diverse dinerspecials zoals een overheerlijke Paella of een authentiek Portugees vispannetje (Cataplana). De kwaliteit van het eten van El Rey is gestoeld op het gezegde “Panze llena, corazon contento” (volle maag, tevreden hart). Heerlijke dranken en cocktails maken de beleving compleet.

Restaurant Woerden | Restaurant Breukelen

El Rey Woerden is de 1e vestiging van El Rey, gelegen in het historische stadshart van Woerden aan het Kazerneplein. Sinds 2011 is hier de El Rey formule gestart en steeds verder verfijnd. Vanwege het succes opende El Rey in 2015 een tweede vestiging in Breukelen aan de Kerkbrink 21. Sindsdien kan men ook hier genieten van de authentieke tapas van restaurant El Rey.

Lekker en gezellig eten

Onze chef heeft in o.a. Spaanse, Latijns-Amerikaanse en Caribische keukens ter plaatse de kunst van de gerechten geleerd en daarmee is een authentieke beleving gegarandeerd. Bij El Rey proef je de lokale gerechten zoals ze bedoeld zijn en wordt men telkens aangenaam verrast. Uiteraard kan in de zomermaanden ook gedineerd worden op het terras. Klik hier voor onze menukaart.

…en meer

En er is meer. De “&more” in het logo van El Rey staat ook daadwerkelijk voor meer. Naast het eten kunt u altijd in El Rey terecht voor een gezellige middag of avond borrelen of te gast zijn bij een van de vele activiteiten die worden georganiseerd. Vaste activiteiten zijn de Salsa cursussen en de Salsa feesten op de 2e en 4e zaterdag van de maand in El Rey Woerden. Iedere woensdag wordt de spaanse taalcursus gegeven, waaraan door iedereen deelgenomen kan worden. Daarnaast is er een keur aan activiteiten in El Yeah, de unieke kelderzaal van El Rey Woerden, zoals onder ander Señor Pong. Houd de agenda op de website in de gaten voor de laatste activiteiten.

Tapas van Iberico vleesIedere zondag: pinchos & muziekDiverse heerlijke tapasZaalverhuurGevarieerd etenLekker dansen bij El ReyLekkere TapasLekkere Tapas

Zaalverhuur

Wat voorheen het best bewaarde geheim van Woerden was, wordt heden ontsloten. Onder El Rey bevindt zich “El Yeah”, een volledig ingerichte zaal die tegen scherpe tarieven te huren is voor feesten, bedrijfsbijeenkomsten en vergaderingen (presentatiemiddelen aanwezig). Wij raden non profit organisaties aan te informeren naar onze speciale mogelijkheden. Is El Yeah niet verhuurd, dan barst deze kelder van de activiteiten. Zo worden er in El Yeah onder meer Spaanse lessen gegeven. Zie voor meer informatie de agenda van “El Yeah”.

Contact

Als startende Woerdense onderneming zijn we erg benieuwd naar uw ervaringen bij El Rey. Complimenten zijn natuurlijk welkom, maar mocht iets niet naar wens zijn dan hebben we liever dat u het bij één van uw gastvrouwen of heren meldt, dan dat u niets zegt. U kunt voor het indienen van suggesties en opmerkingen ook gebruik maken van ons contactformulier of u kunt een e-mail zenden aan ideeenbus@el-rey.nl.

Werken bij restaurant El Rey Woerden

De koninklijke familie van El Rey zoekt altijd goede barmannen, barvrouwen, afwassers en ook koks met ervaring in de Spaanse en Latijns-Amerikaanse keuken worden van harte aangemoedigd eens te komen kennismaken. Als modern koningshuis behoeft niemand van adel te zijn, dus nieuwe Kate Middletons of Mabels zijn van harte welkom, en ook Daniel Westlings (Zweden) zijn welkom.

Er is altijd ruimte voor bedienend personeel en goede barmannen en -vrouwen, en bij voldoende ervaring en een mooie motivatie is er wellicht ook nog wel ruimte voor een extra kok in het team om de bestaande lieden de gelegenheid te bieden af en toe ook wat vrije tijd te reserveren. Interesse? Kijk dan op deze pagina voor de vereisten en een online sollicitatieformulier of stuur een e-mail naar vacatures@el-rey.nl met CV, contactgegevens en motivatiebrief en we nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een kennismakinggesprek.