Facebook Twitter Google Maps E-mail
Home El Rey El Catering

El Catering

Het dienstenaanbod van restaurant El Rey breidt zich op natuurlijke wijze uit. Aangezien we steeds vaker worden gevraagd voor het verzorgen van bedrijfscatering, partycatering en catering voor de borrel, feesten en partijen, hebben we besloten van onze cateringservice een vast bedrijfsonderdeel te gaan maken. En de feestelijke naam luidt “El Catering”. Lees hier meer over de mogelijkheden.

Mogelijkheden

Als restaurant met roots in Spaans- en Latijns-Amerikaanse keukens draait het bij El Rey’s catering service natuurlijk allereerst om tapas. En deze kunt u in vele soorten en maten bij ons afnemen. Ons uitgangspunt voor de catering is allereerst de Pincho’s – lekkere en diverse hapjes op stukjes stokbrood, met cocktailprikkertjes erin. Ideaal als gemakkelijk hapje voor feesten of borrels waarbij men vooral staand wat wil nuttigen.

Wilt u er iets meer een buffet van maken dan kunnen we voor u een buffet maken van schalen met authentieke lekkernijen, zoals dungesneden Iberico ham, Chorizo, brood met aioli en tappenade en “Ensaladia Rusa” (huzarensalade). Maak het feest compleet met onze paella specialiteit.

Paella’s

Voor grote groepen, vanaf 50 personen, beschikt El Rey over een grote paella pan. Deze is geschikt voor buitengebruik en kan tot 300 personen voorzien van overheerlijke paella. Deze paella geeft een extra feestelijk tintje aan uw viering, doordat de paella vers voor uw gasten wordt bereid. U kunt dus meegenieten van de heerlijke geuren en de prachtige ingredienten, terwijl deze voor u worden bereid. De paella kan gemaakt worden met vis, met kip of in gemengde vorm.

Vraag een offerte aan

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw feest? Vraag dan via onderstaand formulier een offerte aan.

Bedrijfsnaam (optioneel)

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Waar vindt uw event plaats? (vul aub plaatsnaam + adres in)

Hoeveel personen nemen er deel aan het event?

Welke hapjes en / of drankjes zou u willen afnemen?

Met welke diensten kunnen wij u verder nog van dienst zijn?

Heeft u nog wensen of opmerkingen die van belang zijn?

Verificatiecode
captcha
Vul bovenstaande code in in onderstaand veld;