Facebook Twitter Google Maps E-mail
Home Algemeen El Rey Woerden weer open

El Rey Woerden weer open

Na een langere dan gewenste periode van verhuizen en verbouwen opent El Rey Woerden eindelijk officieel haar deuren aan de Rijnstraat 3 (naast Broodje Midas) in een prachtig nieuw restaurant. Het koste wat moeite, maar wij zijn zeer content met het resultaat. Een geweldig warm en kleurrijk restaurant met grote bar, open keuken en geheel nieuw interieur. En met absolute blikvanger onze handgeschilderde trap in Mexicaanse stijl.

Dat is echter niet alles. Wij zijn weer terug met al het goede van El Rey, maar we gaan ook heel veel leuke nieuwe dingen doen. Vanaf 1 juni 2017 zijn we op woensdag tot en met zaterdag geopend voor lunch. Speciaal daarvoor is ons keukenteam versterkt met Marloes. Naast een heerlijke El Rey lunchkaart gaat zij ook aan de slag met onze patisserie.

Daar blijft het niet bij, vanaf midden juni is er een afhaalmogelijkheid op basis van onze Tapas Take-Away menukaart. Onze heerlijke tapas zijn nu dus ook voor thuis! Binnen een half uur na het bellen voor uw bestelling hebben wij de gerechten vers bereid voor u klaar staan om af te halen. En ook onze Taco Tuesday met onbeperkt Taco’s (hard- en softshell) komt snel weer terug.

Dankzij onze verhuizing naar de Rijnstraat hebben wij nu ook een heerlijk zonnig terras, dus schuift u buiten lunch of diner ook gerust aan voor een heerlijke cocktail, borrel, of een kop koffie. Over koffie gesproken: wij serveren sinds kort Catunambu, een overheerlijke koffie uit Spanje! Daarbij hebben wij ook een volledig nieuw thee assortiment van Tea Quiero.

Als er een feestje gevierd wordt, zijn ook wij weer graag van de partij. Bijvoorbeeld met catering op locatie, maar kom ook gerust naar ons toe om te genieten van een High-Cocktail of Salsa y Tapas, heerlijk dineren gecombineerd met een salsa workshop.

Wij zijn blij u weer te kunnen ontvangen, dus hopelijk tot snel!

De realisatie van El Rey Woerden werd mede mogelijk gemaakt door: BB Interbouw, Pauw Montage & Horeca installaties, Kasteleijn & Bijlsma, Jaco Kazius Vormgeving, BRN Brandbeveiliging, AMuzic, Ampco Sales, Aannemingsbedrijf W. de Wit, A. Plomp & Zonen, WP Koffie & Thee, en Creative Concepts & Ideas, est 1892.

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn