Facebook Twitter Google Maps E-mail
Home Activiteiten Spaanse taalcursus

Spaanse taalcursus

De Spaanse zon en de Zuid Amerikaanse passie voor het leven zijn voelbaar in El Rey. Je proeft het in het eten en voelt het bij alle georganiseerde activiteiten. Daarbij past ook het leren begrijpen van de Spaanse taal en het kunnen converseren in deze mooie taal. Spaanse les dus!

Foto van Spaanse les docente Anneleen Kaptein

Spaanse les docente Anneleen Kaptein geeft iedere woensdag avond Spaanse Les in de kelder van El Rey

Om zo die tastbare Zuid Amerikaanse / Spaanse passie nog intenser te beleven biedt El Rey sinds 2012 deze Spaanse les. Elke woensdagavond verdiept een groep enthousiaste deelnemers zich onder leiding van docente Anneleen Kaptein in de Spaanse lesboeken. Met veel plezier leren zij de basis grammatica, een grote woordenschat en vooral heel veel luister- en spreekvaardigheid. Niet alleen gebruiken we daar lesboeken bij, ook CD’s, filmpjes, spellen en oefengesprekken vormen een belangrijk deel van de les.

Lopende cursus

Momenteel loopt er een Spaanse les cursus van 30 weken, gedurende het schooljaar 2012-2013. De lessen vinden plaats op woensdagavond van 20.00 – 21.30 uur (uitgezonderd schoolvakanties). Mensen met enige basiskennis van het Spaans kunnen op dit moment nog instromen. U kunt zich ook aanmelden voor het volgende cursus seizoen, of om geinformeerd te worden wanneer er nieuwe groepen starten.

Nu ook conversatieles!

Naast de cursus Spaans voor beginners, kun je nu bij El Rey ook conversatieles volgen. Deze les in kleine groep is geschikt voor mensen, die basiskennis van de grammatica hebben en enige woordenschat beheersen. Focus in deze lessen ligt op de spreekvaardigheid. Neveneffecten van deze conversatieles zijn: meer gebruik kunnen maken van verschillende werkwoordstijden, vergroten van de woordenschat en over diverse onderwerpen een dialoog aan kunnen gaan. De conversatieles duur 45 minuten, en wordt op woensdagen van 21.30 – 22.15 uur gegeven in El Rey.

Inschrijven voor Spaanse les

Interesse? Maak dan gebruik van onderstaand formulier.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Uw adres

Onderwerp

Uw bericht

Verificatiecode
captcha
Vul bovenstaande code in in onderstaand veld;