Facebook Twitter Google Maps E-mail
Home Activiteiten Salsa cursussen

Salsa cursussen

El Rey is meer dan een restaurant in Woerden. Vandaar ook onze slogan “Tapas, soulfood, diner en meer…”. Een salsa leraar geeft namelijk iedere dinsdag en donderdag danslessen in de kelder van El Rey; de zaal El Yeah (die ook beschikbaar is voor zaalverhuur). De leraar is  ook iedere 2 weken bij de terugkerende Salsa dansavonden die op zaterdag avonden plaats vinden in het restaurant. 

Salsales salsa tapas merengua bachata restaurant woerden El Reysalsa danslessen met DJ Kiko in restaurant El Rey Woerdensalsa dansavonden bij restaurant Woerden El Reysalsa dansavond 2 keer per maand bij Woerdens restaurant El Reygezellig salsa dansen bij restaurant El Reygezellig salsa dansen bij restaurant El Rey

Bootcamps en Workshops

Geregeld worden er gratis bootcamps en workshops gegeven voor al diegenen die altijd al twijfelden of ze salsa wel konden leren. De leraar maakt het zo moeilijk als je zelf wilt en is altijd bereid om wat extra persoonlijke aandacht te geven. In de agenda kun je zien welke workshops en bootcamps er op dit moment zijn gepland.

Er zijn lessen Salsa, Bachata, Merengue en nu ook Zook, waarbij je deze dansen kunt leren. Deze Latijns-Amerikaanse dansvormen zijn niet meer weg te slaan uit onze reguliere danswereld en iedere 2e en 4e zaterdag van de maand is het weer gezellig en vol in El Rey. Dan gaat de dinerzaal aan de kant en wordt het een dansvloer waar leerlingen en andere liefhebbers naar hartelust kunnen dansen.

Salsa & Tapas

“Salsa & Tapas” combineert de passie van salsa met het fijne proeven van tapas in diverse arrangementen, voor bedrijven en particulieren. Leuk om weg te geven of zelf te doen. Neem contact met ons op via info@el-rey.nl voor meer informatie over arrangementen en mogelijkheden.

Lessen

Interesse in de dansles? Een lespakket bestaat uit 8 lessen en kost € 100,00. De les start op dinsdag om 19.00 uur en op donderdag om 20.30 uur. Een les duurt per keer anderhalf uur. Meld je aan via info@el-rey.nl of vul ons formulier op de contactpagina in.

Agenda

Zien wanneer de eerstvolgende lessen plaatsvinden? Kijk in onderstaande agenda en kom gewoon eens kijken als je geïnteresseerd bent.

[google-calendar-events id=”2″ type=”ajax” title=”Agenda”]